Project Description

  • ÉMSZ ÉV TETŐJE Nívódíj: Kategóriadíj
Feladat: A templom kupolájának felújítása – 80 m2
Rendszer: KEMPERTEC® EP-Primer; KEMPEROL® V210
Alkalmazott technológia

Cégünket 2016-ban keresték meg a Nemesvámosi Református Templom kupola felújítása kapcsán. A kupola beton felülettel készült, melyen az idők során többször végeztek vízzáró felületzárást kisebb-nagyobb sikerrel. A rendelkezésre álló felületen jól láthatóak voltak a korábbi kent szigetelések nyomai, repedezett, töredezett hiányos felülettel.

A feladat a beton kupola csapadékvíz elleni szigetelése és egyben a szerkezetbe korábban bejutott nedvesség eltávozásának biztosítása volt. További feltétel a színhelyes felület megjelenése, melyhez a megrendelő az eredeti betonozott felülethez legjobban hasonlító RAL 7030 színkódot írta elő. A fenti feltételekhez leginkább használható szigetelő anyag a KEMPEROL V210. A kb. 80 m2-es sűrűn tagolt, íves felülethez jól igazodik a poliészter filc beágyazású folyékony műgyanta szigetelés. Jó páraáteresztő képességének köszönhetően a szerkezetben rekedt víz el tud távozni, illetve a gyártó által garantált RAL 7030-as szín is biztosítható.

A munkához az állványzatot és a felület előkészítést a megrendelő biztosította. Cégünk a munkát kb. 2 hét alatt végezte el. A feladat tejesítését igazából csak a néha nagyobb szél akadályozta, a munkakörülmények megfelelőek voltak.

Képgaléria:

További referenciáink

További információk / Ajánlatkérés

Köszönjük, az üzenetét sikeresen elküdlte számunkra. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!
Sajnáljuk, az üzenet elküldése közben hiba történt. Kérjük, próbálja meg újból.

Gyors segítség

Sürgős kérés esetén kérjük hívja az Enterol Kft. központi telefonszámát:

+36 23 500083