Kiemelt ajánlataink bádogos szakembereknek

KEMPERTEC MA-SF fémragasztó

Egyszerű ragasztás oldószerek nélkül

Az oldószermentes és szagtalan KEMPERTEC MA-SF fémragasztóval a fémlemezek és -profilok széles választéka ragasztható falra, ablakpárkányra vagy korlátokra. Ideális cinkből, rézből, alumíniumból, rozsdamentes acélból és horganyzott acélból készült fémlemezekhez és -profilokhoz. Különböző aljzatokon, például betonon, mészhomokkő, agyagtégla, fa- és OSB lapokon, valamint szigetelőanyagokon és vízszigetelő rendszereken használható. Ezenfelül, az egykomponensű és így azonnal felhasználható KEMPERTEC MA-SF fémragasztó még alacsony hőmérsékleten is rendkívül rugalmas és hőálló.

A legjobb bádogos szakembereknek

A tartós fémragasztó felhordása tiszta, egyszerű és gyors, és simítóval is elvégezhető. A kötési ideje körülbelül 30 perc, és a teherbíró képességét körülbelül 2 óra elteltével éri el. Ez a szagtalan, tartósan rugalmas termék rendkívül képlékeny, és kiváló tapadást biztosít a megfelelő KEMPEROL alapozóval előkezelt KEMPERTEC vízszigetelésen, polimer bitumenes lemezen és szigetelőanyagokon.

  • Az első oldószermentes és szagtalan fémragasztó

  • Fémszelvények és minden szokásos fémlemez ragasztásához

  • Kiváló tapadás KEMPEROL vízszigeteléshez megfelelő KEMPEROL alapozóval

Felhordása

1. Az aljzat előkezelése
1. Az aljzat előkezelése
A KEMPERTEC MA-SF fémragasztóval elérhető optimális eredmény érdekében az aljzatnak száraznak, egyenletesnek, épnek és tisztának kell lennie.
Először készítse elő az aljzatot ennek megfelelően.
2. Az anyag felhordás
2. Az anyag felhordás
Egyenletesen vigye fel a KEMPERTEC MA-SF fémragasztót a teljes ragasztandó felületre. Hordja fel a terméket egyenes, párhuzamos, a ragasztandó fémen hosszirányban végigfutó csíkokban.
3. A fémek szoros összenyomása
3. A fémek szoros összenyomása
Végül összenyomva egyesítse a ragasztandó fémeket és az aljzatot. Kisebb elemek esetében elegendő kézzel erősen lenyomni; nagyobb elemeknél használjon például egy deszkát, a nyomáselosztás érdekében.

KEMPERTEC MA-SF

felhasználási útmutató
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

KEMPEROL 1K-SF

Szigetelőanyag, kifejezetten javításokra ajánljuk

A KEMPERTEC MA-SF fémragasztóhoz párosítható szigetelőanyag, melyet kifejezetten javításokhoz ajánlunk. A doboz visszazárható és az anyag többször felhasználható. Kíváló megoldás a csomóponti területeken, oldószermentes. A közvetlenül felhordott KEMPEROL 1K-SF ideális minden kombinációs megoldáshoz, azaz olyan felületekhez, ahol a KEMPEROL-t más anyagokkal kombinálják, hogy tökéletes felületet biztosítsanak. Kompatibilis bármelyien más anyaggal.

Példák a felhasználási területekre

HEA tartó

Amikor a HEA tartó áttöri a fémlemezfedést.

Ballusztrád

Tagolt, szűk, helyeken is biztonsággal vízhatlanságot alakít ki.

További információk / Ajánlatkérés

Köszönjük, az üzenetét sikeresen elküdlte számunkra. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!
Sajnáljuk, az üzenet elküldése közben hiba történt. Kérjük, próbálja meg újból.

Gyors segítség

Sürgős kérés esetén kérjük hívja az Enterol Kft. központi telefonszámát:

+36 23 500083