KEMPEROL szigetelés kivitelezés

Dr. Heincz Kemper vegyészmérnök a Volkswagen cég megbízásából hosszas tesztelési fázis után a 210. mintafelület elkészítését követően mondta ki, hogy elkészült a létező legtartósabb vízszigetelés, a KEMPEROL. Az ENTEROL alapítója, Baltási Gábor 30 évvel ezelőtt találkozott a KEMPEROL szigetelőanyaggal és meglátta benne a kompromisszum nélküli műszaki lehetőséget a vízszigetelési munkák során.

Az évtizedek óta piacon lévő lemezes szigetelések mellé – Gutai György kollégájával – egyre inkább megtalálták a helyét a KEMPEROL-nak, egyre bátrabban kezdték használni a kent szigetelést, mert meggyőződésükké vált, hogy a beázást okozó csomópontoknál verhetetlen a bevonatszigetelés, mint a legtartósabb megoldás.

Nincs garanciális probléma

Persze egy bevonatszigetelésből a helyszínen válik kész termék, ezért komoly szakmai tudást igényel a szakszerű feldolgozása. Ehhez, mint azt az évek alatt elnyert ÉMSZ díjaink is bizonyítják. Megvannak a jól képzett, lelkiismeretes, profi kollégáink, akik már egy sajátos látásmóddal, általános szigetelőtől eltérő szemléletmóddal állnak minden szigetelési probléma megoldásához.

2008-ban szorosabbra fűztük a kapcsolatot a Kemper System-mel, akik látva eddigi referenciáinkat, innentől kezdve magyarországi képviseletként tekintenek ránk – erkölcsi és szakmai bizalmat szavazva nekünk. Tóth Balázs vezetésével megkezdődött a szigetelő szakmában és tervezők körében a KEMPEROL tág felhasználási lehetőségeinek megismertetése, melyhez azóta Sztankó Levente technikus naprakész ismerete nyújt háttértámogatást bármely ügyfélnek szakmai kérdésekben.

Hiszünk az anyagban, mert

  • Profi
  • Költséghatékony
  • Kompromisszummentes
  • Minden formára és anyagra alkalmazható

Gyakori problémás helyek – ahol már bizonyítottunk

Referenciáink

További információk / Ajánlatkérés

Köszönjük, az üzenetét sikeresen elküdlte számunkra. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!
Sajnáljuk, az üzenet elküldése közben hiba történt. Kérjük, próbálja meg újból.

Gyors segítség

Sürgős kérés esetén kérjük hívja az Enterol Kft. központi telefonszámát:

+36 23 500083