Miért fontos az oktatás?

A világszerte piacvezető Kemper-System GMBH & Co. hivatalos magyarországi képviseleteként fontosnak tartjuk azt, hogy azok a szakemberek, akik kivitelezéseik során önállóan szeretnék alkalmazni a KEMPER SYSTEM termékeit, egy elméleti és gyakorlati képzés keretében sajátítsák el az alkalmazástechnika alapjait. A KEMPER SYSTEM termékekinek felhasználási folyamata az anyagok egyedi tulajdonságai miatt több lépcsőből áll, melyek sorrendjének pontos betartása kulcsfontosságú a kívánt eredmény eléréséhez. Éppen ezért a részvételt erősen ajánljuk.

Az alkalmazástechnika oktatását jelenleg díjmentesen, a budaörsi tepelhelyünkön tartjuk, a jelentkezők számától függően, előre egyeztetett időpontban. Az oktatás időtartama általában egy nap.

Kinek ajánljuk?

Mindazon kivitelező szakembereknek, akik önállóan szeretnék alkalmazni a KEMPER SYSTEM termékeit. Továbbá azon szakembereknek, akik szeretnének részletesebben megismerkedni a termékek tulajdonságaival.

  • Vízszigetelőknek, bádogosoknak, tetőfedőknek

  • Tervezőknek, műszaki ellenőröknek

  • Épület üzemeltetőknek

Az oktatás fő elemei

Elméleti oktatás a budaörsi irodánkban

Rövid, tartalmas áttekintést adunk a KEMPEROL bevonatszigetelések alkalmazási területéről, tulajdonságairól, a felhasználás módjáról és feltételeiről.

Gyakorlati oktatás a budaörsi telephelyünkön

Technikus kollégánk vezetésével mintaasztalokon gyakoroljuk a jellemző tetőcsomópontok modeljein a KEMPEROL szigetelés alkalmazását.

Jelentkezés és további információ

Sztankó Levente

KEMPEROL technikus

Telefonszám: +36 20 9999098

E-mail: sztanko@enterol.hu