Project Description

Feladat: lakóház teraszának szigetelése – 35 m2
Rendszer: Copernit Bitu Primer; Copernit Autotak VAP; Bachl PIR MV; Wedi BA; KEMPEROL® EP-Primer; KEMPEROL® 2K-PUR; KEMCO® Decor Stone
Alkalmazott technológia

Új építésű minimál stílusú lakóház teraszának beázása kapcsán szakvélemény készült, tekintettel arra, hogy összetett szituáció alakult ki és a korábbi szigetelési kisérletek kudarcot vallottak. A lakóház északi, hegyoldal felőli részén egy alagsori helyiség teljes egészében föld alá épült, két oldalán angolaknákkal történő bevilágítással. A helyiség zárófödéme és a teraszra kijutást biztosító tolóajtó közötti szintkülönbség nagy mértékben leszűkítette a rétegrend lehetséges magasságát. Így a szükséges lejtés megadása után PIR hőszigetelés, valamint Wedi lemez felragasztásával értük el a kívánt hőszigetelési teljesítményt, valamint a megfelelő szilárdságot.

Így a KEMPEROL szigetelésre alkalmas aljzatot kaptunk, melyet csatlakoztattunk az épület ép, eredeti bitumenes szigeteléseihez, az angol aknákhoz, nyílászáróhoz és felvezettük a lábazatra. Dekoratív járófelületi megoldásunk a KEMCO Decor Stone kavicsburkolat harmonikus átmenet képez a kert és az épület között.

Képgaléria:

További referenciáink

További információk / Ajánlatkérés

Köszönjük, az üzenetét sikeresen elküdlte számunkra. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!
Sajnáljuk, az üzenet elküldése közben hiba történt. Kérjük, próbálja meg újból.

Gyors segítség

Sürgős kérés esetén kérjük hívja az Enterol Kft. központi telefonszámát:

+36 23 500083