Rólunk

Az Enterol Kft. harminc éve szakosodott az épületek csapadékvíz elleni szigetelésére. A fő profilunk ma is a lapostetők, teraszok és pincék szigetelése, felújítása, melyek kivitelezése alatt törekszünk az átgondolt, jól szervezett, igényes munkavégzésre.

A német KEMPER-SYSTEM GMBH hivatalos magyarországi képviselőjeként célunk, a professzionális KEMPEROL bevonatszigetelési-rendszer megismertetése, valamint alkalmazástechnikájának oktatása a hazai kivitelezők és tervezők körében. KEMPEROL szakkivitelezőként – több évtizedes tapasztalattal a hátunk mögött – rendszeresen végzünk bonyolult, kihívást jelentő szigetelési feladatokat. A legújabb építészeti trendeknek teljes mértékben megfelelve, a sok extrém csomópontot kompromisszummentesen szigeteljük. Az elmúlt években pedig egyre gyakrabban alkalmazzuk a Kemperol bevonatszigetelési-rendszert műemlék épületeken is magas esztétikai minőségben.

Cégünk tagja az Épületszigetelők, Tetőfedők, Bádogosok és Ácsok Magyarországi Szövetségének, (melyet kiemelten fontosnak tartunk és rendszeresen megméretettjük magunkat a Szövetség által meghirdetett „ÉV TETŐJE Nívódíj” pályázaton.