Project Description

Feladat:  Földszinti és földszint alatti járható- és zöldtető, valamint a zárófödém zöldtető kialakítása fordított rétegrendben.
– 5576 m2
Rendszer:
– TYPAR elválasztó réteg – ROOFMATE SL-A 12 cm
– GUMMIFLEX PL4 mm
– POLYGLASS ANTIRADICE P4 mm

Cégünk 1998.szeptemberében kapta meg a Budapest, XIII. Váci út 76. sz. alatti „Capital Square” irodaház csapadékvíz szigetelési munkáit.

A munka kiterjedt az épületegyüttes által körülhatárolt 2 db fordított rétegrendű belső fsz-i járható és zöldtető (vegyes), a záró szint alatt elhelyezkedő 4 db fordított rétegrendű járható és zöldtető (vegyes) valamint a záró szint kerengő folyosó fordított rétegrendű járható tetőre.

A szigetelési munkákat 2008. szeptember elején kezdtük. A feladat nem volt kevés, kb. 5500 m2 kétrétegű bitumenes szigetelést kellett elkészítenünk kettő és fél hónap leforgása alatt. A munkavégzésbe szándékunkban állt társvállalkozók bevonása. Nagy létszámmal vonultunk fel, az első meglepetés akkor ért bennünket, amikor a részünkre munkaterületként biztosított szigetelési felületet a beruházó (HOCHTIEF) képviselői nem fogadták el, és azon további előkészítő munkákat írtak elő. A kezdeti lendület így fogyott el, aztán mégis lett munkaterület, de annyi nem, hogy a partner cégeket is bevonhassuk. Így lett a tervezett két és fél hónap kivitelezési időből hét hónapos átfutás.

Képgaléria:

További információk / Ajánlatkérés

Köszönjük, az üzenetét sikeresen elküdlte számunkra. Kollégánk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot!
Sajnáljuk, az üzenet elküldése közben hiba történt. Kérjük, próbálja meg újból.

Gyors segítség

Sürgős kérés esetén kérjük hívja az Enterol Kft. központi telefonszámát:

+36 23 500083